Тантра-Джйотіш і піца: відповідність Грах і переваг / смаків в їжі. (# 19)

Від admin

Сім головних Сил Життя лежать в основі всього сущого.
Проявлені вони, в тому числі, і в нашому повсякденному житті, наших вчинках, настроях, характерах.
Як навчитися розпізнавати їх, «включати» в собі в потрібний час потрібну нам Силу?
На скільки простіше було б жити, якби ми могли самі, за власним наміром керувати цим.
З нашою допомогою – Школи Тантра-Джйотіша «Ведаврат» – ви будете відкривати для себе ці «секретні поради».
Ви дізнаєтеся як, коли і з якою метою можна використовувати силу тієї чи іншої Грахи.
Ну наприклад, як будь-яку навіть складну ситуацію обернути на свою користь. Як нам в цьому може допомогти знання про ієрархію Грах.
Як поліпшити свій стан / добробут, зробити зростання в кар’єрі, вийти заміж, збільшити продажі, стати «душею компанії» і багато-багато іншого.

Все це ви зможете дізнатися в простих, прикладних і дуже доступних «рецептах», заснованих на розумінні семи основних Сил Життя (7 Грах), знанні їх якостей, і умінні їх «включати» в себе (входити в потрібний стан).

***

pizza-smile-1Якій піці ви віддаєте перевагу з точки зору науки Тантра-Джйотіш [Ведична астрологія] *** Сьогодні «Джйотіш-урок» трохи жартівливий, трохи смачний. Особливо буде цікавий тим, хто любить італійську кухню.

«Скажи мені, що ти їси, і я скажу – хто ти» …

Для довідки: Італійська кухня найпоширеніша і улюблена в світі! За статистикою вона визнана кращою, її вважає за краще третина населення світу, і це не тільки піца і макарони (спагеті, «паста»), це і лазанія, равіолі, різотто ( «плов»), тортеллини, кальцоне, Фокачо, чіабата, соус Песто, сир Пармезан і багато іншого.

Не будемо стверджувати, що написане нижче однозначно, але тенденції показані.

Отже …

Якій піці ви віддаєте перевагу … або привід придивитися до сусіда навпроти. 🙂

  1. Буддха-Граха [ «сила Меркурія»] = ‘піца вег’.

Буддха начитався інтелектуальних концепцій, вважає себе дуже розумним, навіть «просунутим». Він постарається накидати на піцу все мислиме і немислиме, всі овочі, фрукти і мало не ягоди відразу. На піці та ж «каша», що і в голові. Проте Буддха дуже задоволений собою, своїм інтелектом.

  1. Шукра-Граха [ «сила Венери»] = ‘піца чотири сири’.

Шукрі потрібні витончені задоволення і насолоди. Сири іноді можуть бути «дивні», сильно ферментовані, але зате такі вишукані … І дорогі … А смак! Розкішний!

  1. Мангала-Граха [ «сила Марса»] = ‘піца Діабло’.

Мангала любить проникаюче, гостре, палаюче, гаряче, червоне. У такій піці багато гострого смаку! І багато помідорів і м’яса! Вона не може бути теплою, а тільки гарячою! А якщо щось буде не так, то буде непереливки всім, від офіціанта до господаря піцерії.

  1. Шані-Граха [ «сила Сатурна»] = ‘кальцоне’ (закрита піца).

Шані любить спостерігати, але не любить щоб його бачили. Коли піца закрита (кальцоне), то хто його знає, чого від неї очікувати … Та й взагалі, це не ваша справа, що в моїй піці … Я, Шані, сиджу тихо в кутку, в тіні, їм свою піцу, нікого не чіпаю … Але, між іншим, все бачу …

  1. Гуру-Граха [ «сила Юпітера»] = ‘піца Маргарита’.

Гуру, завдяки всезнанню, знаходиться в стані свободи. Піца Маргарита – це вільно і лаконічно. При бажанні, піца (як і Гуру) Не проти додавання до себе будь-якої з добавок. Але і без них має всю повноту смаку справжньої італійської піци!

Вважаю, Ви впізнали себе …
Далі буде. Буде ще багато і корисного, і цікавого …

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат), Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
Хроніки Антона Кузнєцова, «1000 і 8 записів» № 19

(Visited 87 times, 1 visits today)