Пора змінити своє життя !

Від admin

*** Пора щось змінювати в цьому житті ***Коли час щось поміняти в своєму житті? Тоді, коли далі так тривати не може!

Що я можу ?! Куди йти?.. Де брати сили?..

Можна роками «грюкати в зачинені двері», можна «ходити по колу», перетворюючи своє життя в «день бабака» … А можна взагалі «скласти лапки» і жити «куди крива виведе» …

***

Консультація Джйотіш-астролога допомагає знайти відповіді на найскладніші життєві питання. Але для цього Ви повинні бути готові до того, що Вам доведеться повністю переглянути своє життя!

Досвідчений Майстер за допомогою Джйотіш-технологій відкриє причини і спрогнозує наслідки Ваших дій, вчинків і рішень. Дійсно знайде рішення Вашої проблеми.

Так Ви готові почати змінювати своє життя ?!

*** консультація - ведичний астролог - Тантра-Джйотіш і Ведична астрологія ***На консультації Ведичного астролога – Тантра-Джйотіш – люди не просто дізнаються про свої сильні і слабкі сторони, отримують пояснення минулих подій і прогнози на майбутнє. Вони проходять ініціацію в нове, усвідомлене життя!

Прийшов час збирати каміння … Давайте разом «розберемо завали» в своему житті і своїй душі, а далі вже будемо жити, розуміючи «що я роблю?», «для чого мені це?», «що я від цього відчуваю?», «куди я йду?».

Поки не пізно … давайте починати жити.

Один з відгуків про консультації Ведичного астролога Антона Кузнєцова:

«««

Це – Світлана з Києва, яка вчора була у Вас на консультації.

Хочу ще раз Вам подякувати за таку детальну консультацію, за те що Ви приділили стільки часу і відповіли на всі настільки важливі і дуже хвилюючі питання, і не просто відповіли, а допомогли нарешті не обманювати саму себе, не сліпо плисти за течією, або концентруватися на другорядних для мене речах, а підказали звернути увагу на фундаментальні речі, допомогли усвідомити на скільки важливо задуматися над своїми вчинками, думками і бажаннями. І що найважливіше, не просто задуматися інтелектом, як я зазвичай роблю, а зрозуміти свою природу і основні бажання чого я хочу на глибинному рівні. За ці кілька годин, поки ми спілкувалися з Вами дуже багато чого змінилося у мене в свідомості, і я впевнена що ще багато зміниться при повторних прослуховуваннях нашої бесіди, Ваших лекцій, медитаціях і так далі.

Звичайно ж, після обмірковування, у мене виникло ще більше запитань, як, напевно, у будь-якої людини, коли вона переглядає повністю своє життя, але я не хочу Вас цим всім втомлювати. Адже тепер я розумію, що на більшість питань я зможу відповісти сама, слухаючи свій Дух, хоча звичайно без Ваших подальших консультацій в найважливіших і тонких питаннях, не обійтися.

Ще раз щиро дякую Вам, і звичайно ж Тамарі, яка організувала нашу зустріч.

Всіх благ, достатку, процвітання, і щастя!

»»»

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнецов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотішу

(Visited 210 times, 1 visits today)