Команда «Школи Ведаврата» шукає талановитих організаторів авторських зустрічей, лекцій, семінарів

Від adm-ua
* «Школа Ведаврата» шукає талановитих організаторів авторських зустрічей, лекцій, семінарів *

Доброго дня, друзі!

Освітньо-дослідницькій Центр «Школа Ведаврата» шукає організаторів лекцій, авторських зустрічей («презентацій книг» / зустрічей з читачами) та семінарів Антона Кузнецова.

Особливо нас цікавлять такі міста як Хмельницький, Київ, Одеса, Ужгород, Львів, Вінниця, Харків, Полтава, Дніпропетровськ.

~~~

У зв’язку зі збільшенням кількості людей, які хочуть навчатися в «Школі Ведаврата», і зв’язку з зростанням інтересу до книг А.Кузнецова ми розширюємо географію заходів Школи і проводимо більше живих зустрічей, лекцій та семінарів, щоб якомога більше людей могли отримувати знання і знаходити відповіді на сутнісні питання при особистому спілкуванні з майстром – Антоном Кузнецовим.

Для того, щоб стати нашим організатором, потрібно бути самому|самої натхненним знаннями і хотіти надихати інших людей приходити на семінари, лекції, зустрічі з автором.

Це цінна діяльність як для послідовників і учнів Антона Кузнецова, так і для тих, хто цікавиться Знаннями, тобто Вищими Принципами і Законами Життя.

Як організатор Ви отримаєте глибокі і езотеричні (секретні) знання і технології наук Джйотіш і Тантра-Джйотіш.

* Школа Ведаврата шукає організаторів зустрічей, лекцій, семінарів - книги - Антон-Кузнецов, Тантра-Джйотіш і Ведична Астрологія *

З питань співпраці звертайтеся на email-адресу:
org@ved.bz .
та через форму “зворотнього зв’язку”:
https://uk-ua.vedavrat.org/?p=9780

// Команда «Школи Ведаврата»
// http://uk-ua.vedavrat.org/?p=22

.

.* «Школа Ведаврата» шукає талановитих організаторів авторських зустрічей, лекцій, семінарів - Антон-Кузнецов - Тантра-Джйотіш & Ведична астрологія *

.

(Visited 119 times, 1 visits today)