Кому належать діти, якого вони роду? І кому я належу?

Від admin
*** Кому належать діти - якого вони роду - кому чи чому я належу ***

продолжение-родаПриродним бажанням кожної людини є посилення (розвиток, підтримка, зміцнення) того, що їй  близьке, приємне, — того, що для неї є рідним, «своїм».  Доросла людина позначає ці бажання в тому числі і фразою «продовжити свій Рід». Якщо чоловік відповідальний, гідний, порядний, сильний (з благородного Роду), то він, природно, хоче свій Рід продовжити у вищому розумінні цього виразу, а своїх дітей теж виховати благородними. Жінка ж може посилювати те, що їй близьке / рідне, тим, що вона буде посилювати, зміцнювати такий Рід — Рід гідного чоловіка — тим, що буде множити його, тобто народженням дітей, народжуючи їх і віддаючи на виховання такого Сильному (відповідальному , порядному, гідному) Чоловікові. При цьому найголовніше, що вони обидва — як Чоловік, так і Жінка — повинні розуміти, що дитина — це продовження батька, оскільки він — продовження його Роду.  Діти — і сини, і дочки — відносяться до Роду батька, і тому належать батькові, а не матері. Як це можна перевірити систематично, науково, на підставі знань (Принципів і Законів)?

Кожна людина — це насамперед Дух.

Кожен з нас має і внутрішню (нематеріальну, духовну), зовнішню (матеріальну, тілесну) складову. Якщо говорити, з чого я «перебуваю» первинно, то я — це Дух і тіло. Кожна людина — це Дух (Суть, «свідомість») «одягнений» в тіло (матерію). І саме Дух — це те, що «передає» дитині батько (через свій Дух чоловік зачинає дитину  в жінці), а тіло ж дістається дитині від матері. «Матерія» і «Мати» / «Матір» — це слова одного кореня. Дух «поселяється» (вноситься, засівається) в матерію як в грунт (землю); так відбувається зачаття. Після цього дитина фізично (матеріально) живе, росте, харчується в матері і харчується матір’ю, вона є її середовищем, насичує і вирощує її; але духовно вона пов’язана з батьком, тобто духовно (по Вищим Принципам, згідно із Законом Бога / Роду) належить батькові, оскільки належить роду Чоловіка.

Вони обидва — і батько, і мати — впливають один на одного і на дитину, і в якійсь мірі «змінюють» один одного, як взаємодіють людина і її місце існування; батько дає своїм дітям принципи життя — знання Законів життя, тобто суть життя (сенс існування, досвід Буття), а мати дає дітям їжу, свою м’якість / доброту, розслаблення і приємні «рідні і душевні» емоції (досвід відчуттів). Але важливо завжди усвідомлювати і пам’ятати, що нематеріальна складова кожної дитини — тобто її внутрішнє “зерно”, “насіння”, її  “стрижень”, Дух, — переданий дитині її батьком, його Родом. Звідси випливає і приналежність кожного з нас до Роду свого батька при народженні (і сини завжди залишаються в цьому Роду, а дочки після шлюбу йдуть за Родом чоловіка).

Тобто, якщо я розумію, що світ (світобудова) — це не тільки матерія (проявлений ​​матеріальний Всесвіт як Природа), і усвідомлюю, Дух (Род / Бог), тобто Сила Буття (Існування) первинний по відношенню до всього матеріального (то я розумію, що Дух людини первинний тілу), то для мене буде природним знати: діти належать батькові, а мати допомагає йому їх виховувати. Розуміння цього — це одне з найважливіших умов природних і щасливих взаємин чоловік-жінка. Щоб просуватися у відносинах в еволюційному напрямку, в цьому знанні не повинно бути ні найменшого сумніву; якщо я не прийму за істину приналежність дітей батькові (Роду батька), то я не побудую правильних відносин (природних, заснованих на Вищих Принципах).

  ~~~

Але чому ж в сьогоднішньому соціумі відбувається навпаки? Чому в нашому суспільстві більшості здається, що «дитина належить матері», або навіть що дитина належить державі (соціальній службі або ювенальній юстиції)?

Якщо в якійсь родині жінка панує над чоловіком (якщо глава сім’ї — жінка), то і «приналежність дітей матері» буде вважається нормальною і «правильної». У сучасному суспільстві сталася непомітна, але глибока підміна понять і відмова від вищих законів / принципів, і як наслідок родова (духовна, божественна) ієрархія зруйнована або «перевернута»; Зараз править не Принцип Єдиноначальності (Принцип ієрархії), а Принцип множинності (Принцип Рівності), тобто думка «більшості», «натовпу», «пітьми». Однак, обдурити Природу (Природні закони) і Бога (Родові принципи / Духовні закони) неможливо, і всім доводиться за це розплачуватися (звідси — і слабкі, безвольні чоловіки, і нещасні, хворі жінки, і безпліддя / вимирання, і страждання, незадоволеність, і відсутність досвіду Вищого Щастя / Задоволення).

Коли Система (державна / громадська система) віддає матері володіння дитиною, то, як би це дивно не звучало, сама Система від цього стає сильнішою. Оскільки Система — це щось множинне, вона має «жіночу» природу (її цілі і цінності матеріальні, а не духовні), то, як наслідок, тоді жінки більше слухаються Систему, легше співіснують з нею, працюють на Систему. Держава в основному підтримує жінок і, виконуючи їх бажання і вимоги ( «рівноправність» і «емансипація»), допомагає жінкам відбирати дітей у чоловіків. Шантаж дитиною — це найбільш простий, але надзвичайно ефективний «внутрісімейний інструмент», для того, щоб порушити ієрархію в родині, щоб жінка змогла отримати важіль для керування чоловіком (батьком дитини).

Причому, зараз жінка відбирає дитину у чоловіка (в прямому і переносному сенсах — тобто забирає в чоловіка собі всю відповідальність за дитину) не тільки в разі розлучення, але і відразу ж після народження дитини. Найсумніше, що при цьому ситуація стає програшною для всіх сторін, що беруть в ній участь. {1} Жінка «добровільно» намагається взяти на себе відповідальність в сім’ї, розпоряджаючись і командуючи всіма на свій розсуд, але впоратися з відповідальністю не може (оскільки відповідальність — це не жіноча якість), і ще потім звинувачує всіх навколо, тобто вона намагається управляти, але не відповідає за результати. {2} Чоловік займає пасивну, байдужу позицію спостерігача, оскільки і жінка, і Система проти нього, він послаблюється (і рано вмирає або хворіє або п’є або подібне). {3} А дитина росте під впливом «постійно втомленої і істеричної» матері (а часто ще дану картину погіршує і участь сильної, авторитарної бабусі) і потім в своїй родині копіює таку неправильну модель взаємин.

Який же вихід з даної ситуації? Як правильно побудувати відносини і розставити пріоритети на підставі Вищих Принципів (Духовних, тобто родових / Божественних Законів)?

Коли народжується дитина, то перше, що жінка повинна сказати чоловікові: «це твоя дитина, я тобі і для тебе її народила, виховуй її як ти знаєш (для твого Роду), а я, як і раніше, буду тебе в усьому підтримувати, буду тобі допомагати, в тому числі і виховувати твоїх дітей ». Тільки тоді життя / відносини і чоловіка, і жінки, і дитини будуть протікати правильно, по Вищим Законам, в здоровій атмосфері, заради Рода (Бога / Духа); все у них буде відбуватися природно і закономірно, а в цій родині взаємини «чоловік-жінка», «батько-діти» будуть близькі до правильних, тобто досконалими, ідеальними.

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнецов 
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 1 045 times, 1 visits today)