Чи варто вивчати численні причини своїх нещасть щоб їх позбутися?

Від admin

нещастяНавколо ми можемо бачити безліч нещасних сімей, і здається, щоб їм допомогти, необхідно вивчити проблеми кожної сім’ї окремо, з’ясувати причини їх нещасть … на це можна витратити неймовірну кількість часу … Однак, набагато ефективніше вивчити джерело Щастя (причину Щастя) і принципи того , як прийти до нього. Іншими словами, більш практично дізнатися — як щасливі сім’ї стали щасливими, знайти ключі, які навчать «як правильно будувати взаємини», а не вивчати численні помилкові варіанти і причини, при яких все відбувається «не так, як хотілося б». Адже останніх може бути нескінченна кількість.

Аналогічно, можна сказати про здоров’я і хвороби: можна намагатися вивчати хвороби і намагатися таким чином їх лікувати (і, нажаль, більшість робить так), але набагато розумніше дізнатися єдиний спосіб — як бути здоровим, він виявиться несподівано простим і максимально ефективним. І коли ти будеш йому слідувати, то вже не будеш хворіти взагалі, станеш здоровим, а хвороби підуть автоматично.

Тому Махаріші Махеш Йоги говорив: «не треба вивчати тьму; просто привнесіть Світло, і темрява зникне».

Як цей принцип ще можна застосувати в житті? Зокрема, іноді ми скаржимося, що начальник неправильно поводиться з підлеглими … Або «не ті» відносини в родині … Або проблема у відносинах чоловік-жінка …

Знову ж, відразу з’являється безліч різних і розрізнених рад «як не треба себе вести»; але, знаючи принципи Тантра-Джйотиша, необхідно шукати не серед того, що різноманітне (тьма — множинна, Істинна / Світло — єдине), а дивитися на те, що конструктивно, ефективно, універсально і максимально практично, на те, що має бути, що єдине, правильне, що посилює (покращує) взаємовідносини по суті.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 133 times, 1 visits today)