Любов — це відповідна реакція людини на сходження на неї Сили

Від admin

Любов (Махаббат, Love)

Існує думка, що любов — це безкорисливість. Чи можна сказати, що абсолютно чистою безумовною любов’ю нас любить тільки Господь?

Любов — це те, що відчуває жінка, коли в неї входить чоловік. Любов — це те, що відчуває син у присутності батька. Любов — це те, що зазнає учень, коли отримує знання від учителя. Любов — це те, що відчуває людина, коли звертається до Бога.

Любов — відповідь відчуття людини на сходження на неї Сили

Любов — це відповідна реакція людини на сходження на неї Сили.

Тому вона не може бути безкорисливою. Як тільки Сила перестане сходити на людину, вона буде відчувати сильну потребу і буде страждати.

Якщо Чоловік буде любити жінку, він не зможе поставити її на місце, якщо вона почне заважати його служінню Вищому Духу. Якщо батько буде любити сина, він не зможе його карати, коли син не слухається. Якщо вчитель буде любити учня, він не зможе поправляти його, коли учень неправий. Якщо Бог буде любити людей, він не зможе давати їм хвороби і страждання, щоб вони отримали досвід усього Знання. Так як жінка любить чоловіка, вона не має права ставити його на місце. Так як син любить батька, він не має права йому перечити. Так як учень любить свого вчителя, він не має права заперечувати вчителю. Так як людина любить Бога, вона не має права не приймати від нього той досвід, який Бог їй дає.

Від Бога на людей сходить Благодать, і тоді люди люблять Бога. Це залежить більше від чутливості людей, ніж від самого Бога. Бог просто Є. Коли людина не відчуває нічого, вона не може любити Бога. При цьому вона може думати, що любить Його. Але навіть не підозрює, що її любов умоглядна і концептуальна. Якщо людина має досвід Бога (Духа) у своїй Душі, вона своєю присутністю природно викликає любов у оточуючих. У виразі «Возлюби ближнього свого» закликається бути чутливими до Духа іншої людини, так як Дух кожного — це Бог на Землі. Якщо людина відкрилася Духу іншої людини, вона його любить, як жінка любить чоловіка, але тоді вона повинна йти за тією людиною, яку полюбила. А той, кого вона полюбила, йде по своїх справах. Тому що любити (приймати, вбирати) можна тільки одного, а Правити можна багатьма. Якщо правильно розуміти заповідь «Возлюби ближнього свого», тоді дійсно її достатньо. Адже якщо Ви знайдете ближнього, в якому Ви відчуєте Бога і підете за ним, тоді Ви врятовані.

Духовна людина повністю приймає волю Духа, тобто волю Бога / Рода

Людина, яка приймає волю власного Духа (Бога / Рода) і віддає своєму Духу результат своїх дій у зовнішньому житті — ось поведінка духовної людини. Чи можу я бажати і розвивати в собі Божественну якість любові по відношенню до всіх живих істот? Вищу Любов можна відчувати тільки до Вищої сутi, що є єдиною. Це викликає почуття, яке відчуває жінка під час оргазму. Цей дуже тимчасовий досвід дається жінці, як нагадування. Схоже, але більш глибоке і тривале почуття відчуває йогін, коли повністю відкривається Богові в собі. Решту істот можна «любити» як ви «любите» кошеня, яблука чи вишивати.

Є поняття «Любов», яким ми називаємо якесь переживання відносно іншої істоти. З приводу переживання ми не можемо сказати, що його немає. Воно точно є, так як ми його переживаємо. Інша справа, те, що ми називаємо багатьом людям знайоме переживання вищого та безумовного єднання словом «Любов», не розуміючи споконвічного значення цього слова. Давньослов’янське слово «Льбеті» — це дієслово, яке означає — викликати відповідне почуття в іншій людині. Ще зовсім недавно слово «Любов» відносилося тільки до сексуальних взаєминам чоловіка і жінки, про які навіть пісні було соромно співати. У давнину не було пісень про любов. У Казахстані ще 50 років тому було соромно співати про любов. У Росії років 100 вже як не соромно. Коли мова йде про сексуальні переживання молодих, тоді слово «Любов» цілком адекватно. Це слово складається з «Лю» (люди) і «бов» (Бавитися) — значить множаться або розважаються. Українською мовою «Парубок полюбив дівчину» — значить він з нею мав статевий акт. Якщо з точки зору Астрології подивитися на почуття Любові, і спробувати визначити, яка з семи планет відповідає за Любов, відразу зрозуміло що це Венера, що відповідає за сексуальні відносини. Тільки в наш час люди чомусь стали зводити слово «Любов» у розряд Божественного. Зрозуміло чому. Тому що хтось сказав, що Бог є Любов. Яке відношення Бог має до Венери і все що з нею пов’язано? Це все одно що сказати «Бог є Венера» або «Бог є секс». Говорити що Бог є Любов — значить прирівнювати його до сексуальних відносин. Просто нам залишили слово «Любов», але не залишили того слова, яке показує переживання вищого Єдності або єдності з Вищим. Якщо «вища Єдність» — це має на увазі, що я і Бог рівні і єдині. Якщо «єдність з Вищим» — це має на увазі, що Вищий дозволяє мені бути з ним, в той час, як я визнаю його Вищим. Дуже легко впасти в рівність у відносинах з іншою Істотою, якщо не знати принципу Єдиноначальності і Ієрархії у відносинах. Тільки перебуваючи в відданому служінні, будучи старанним і приналежним до Вищого, можна говорити про безумовну Любов до нього. Безумовно любити можна тільки щось Вище за тебе. Він вільний від умов. Якщо я люблю того, хто нижче мене, у мене до нього є умови. Якщо він буде робити те і те, я буду його любити. Якщо він не буде так робити, я його любити не буду. Такі мої умови. Так можна поступати тільки до того, хто нижче. Людина не може безумовно любити тих, хто йде за ним. Він їм ставить умови. Людина безумовно любить тільки того, за ким іде, і приймає Його умови. Взаємна безумовна любов передбачає рівність, яка суперечить принципу Існування, принципу Єдиноначальності, принципу існування Бога. Бути в безумовної любові можна тільки зі свого боку по відношенню до того, кого вважаєш Вище. Але вимагати відповідної безумовної любові, значить ставити умови.

Як застосовувати Любов

  1. Добре б використовувати слово «Любити» тільки по відношенню до Вищої суті, щоб його множити (бавити).
  2. Добре б не вимагати від того, кого вважаєш Вищим визнання в любові. Тобто не слід вимагати від нього множити (бавити) тебе.
  3. Нічого низького в сексуальних відносинах, тобто в Любові, немає. Так як всі є Любов. Все є відносини Чоловіка і Жінки. Бог по відношенню до всіх — Чоловік. Ми всі — його жінки. Ми його Люб(ов)имо — множимо, розважаємо. Але непотрібно говорити, що Бог повинен нас бавити. Забава — це жіноче ім’я. Любов — теж жіноче ім’я. Це Венера. Бог — це Рід — вертикальний стовп, фалічний прояв на Землі, завдяки якому люди стоять вертикально, а не горизонтально, як тварини.

Багато хто знає з досвіду, що чесна дитина найбільше любить не батьків, а трубочки з кремом. Даєш йому цукерки — він тебе любить, не даєш — він би й радий тебе любити, але не може, так як ображений, навіть якщо ти його батько або мати. Дитина не вміє любити Вище. Дитина може любити тільки те, що їй служить, чим вона користується, тобто нижче. Для матері вищою істотою є дитина, яка піде в майбутнє. Дитина для матері — продовження її чоловіка — її Правителя. Жінка любить свою дитину, як Бога. Чоловік любить у своїй дитині Бога, який ще не виявився особистості дитини та її тілі, але поступово проявляється. Чоловік допомагає дитині проявити через себе Бога. Сама дитина для нього — це рука, яку він віддає Богові. Дорослі повинні відрізнятися від дитини тим, що мають досвід Вищої Сили, і тому знають, що іншої любові, ніж до Вищої Суті бути не може. Що таке любов до цукерок, в порівнянні з любов’ю до Бога?

Дитина — це продовження чоловіка, незалежно, син або дочка. Дружина доглядає за дитиною, як за частиною тіла чоловіка. Поки дитина маленька, до 4 років, її не виховують, а тільки стежать, щоб вона не нашкодила собі. Мама насичує дитину приємними емоціями та їжею. У жінки працюють інстинкти в питаннях, як годувати дитину, лікувати її, і так далі, і тому чоловікові немає необхідності приймати рішення в цих питаннях, він довіряє це жінці. Приблизно з 4 років, коли у дитини виявляється її «Я» — особистість, і вона говорить про себе вже в першій особі, тоді тато починає її виховувати, каже що можна, що не можна. Рішення батька більше стосується поведінки дитини, ніж її тілесних потреб. Мати дає тілесну Силу дитині, а батько дає дитині Духовну Силу, честь, гідність, волю і всі моральні принципи. Дружина бере Духовну Силу в чоловіка, і від неї залежать тілесні Сили чоловіка. Від дочки батьки отримують радість, розчулення її красою і чистотою. Вона для батьків — чистий ангел, що приносить успіх. Чим чистіша і більш витончена дочка, тим більше вона приносить вдачу батькам, а потім чоловікові. Роль мами відносно боргу перед чоловіком за дочку — допомогти чоловікові зберегти її чистоту і витонченість.

(Visited 203 times, 1 visits today)