Яка основа відносин «чоловік-жінка»? Як вибирати жінку? Як обрати чоловіка? (відео)

Від admin

життя-всерединіОскільки ми живемо для того, щоб почуватися сильніше («краще», «щасливішим»), нам потрібно отримувати Силу від наших взаємин з цим світом. Це — надзвичайно важливий ключ. Давайте перевіримо цей принцип на прикладах. Чи це так завжди?

Для чого чоловік вступає у відносини з жінкою («бере собі дружину», «будує сім’ю»)? На чому заснована технологія «шлюбу» («шлюбного союзу»)? Яка основа відносин «чоловік-жінка»?

  1. Якщо ми розуміємо головну Мету відносин, тоді ми можемо відповісти на перше питання — «навіщо чоловікові потрібна жінка?». Чоловікові жінка потрібна для того, щоб посилювати чоловіка, давати йому натхнення, і тоді він вступає з нею у відносини. Чоловік може отримувати Силу з різних джерел, але один з них — це гідна (відповідна йому) жінка, яка буде його надихати, тобто пробуджувати в ньому Силу.

Звідси отримуємо першу відповідь: ті жінки, які надихають чоловіка більше за інших, найбільш підходять чоловікові.

  1. Тепер, виходячи з цього ж ключа, ми можемо розглянути жіночий, протилежний варіант взаємин. Жінці потрібен чоловік для того, щоб вона відчувала, як від її відданості і служіння росте його сила. І щоб їй самій ставало добре від того, що вона надихає і підсилює його.

Отже, жінці найбільше підійде такий чоловік, якого їй хочеться надихнути, тобто, чию силу і авторитет вона вже відчуває, за ким би вона хотіла піти. З цього ключа можна зробити очевидний висновок: якщо жінка надихає чоловіка, то вона йому потрібна, а якщо ні (тобто, якщо вона не посилює його), то така жінка, такі відносини йому не потрібні. Як правило, чоловік це відчуває у відносинах з жінкою. Не завжди усвідомлюючи, що відбувається, він відчуває, що вона його обтяжує, він би хотів закінчити такі відносини, або хоча б віддалити їх.

Це необхідно не просто розуміти інтелектуально, а усвідомлювати; що б не говорив чоловік (або інші люди йому), що б не відбувалося на рівні зовнішніх подій, обставин, якщо жінка не надихає чоловіка (а тим більше, якщо вона його послаблює, «напружує», вимагає), то такі відносини «неправильні» (не еволюційні, неприродні, в самому фундаментальному, глибинному розумінні). І хоча в житті навіть такі відносини можуть бути досить довгими, проте саму суть взаємин (посилення «Я», виконання Призначення, наповнення життя Суттю) вони руйнують, і від них більше шкоди, ніж користі.

Відео (11 хвилин) — Антон Кузнєцов,
«Яка основа відносин чоловік-і-жінка? Як обирати жінку? Як обирати чоловіка?»:

 

(Visited 206 times, 1 visits today)