Як проявляються Взаємовідносини з матеріальним світом?

Від admin

життя-всерединіВзаємовідносини — це взаємодії (взаємний вплив) «мене» [«Я»!] І ще чогось (іншого) в моєму оточенні. Це («інше») може бути і людина, і предмет, і їжа, і щось абстрактне («ефемерне»), припустимо якісь Парфуми, «егрегори»; це — нематеріальні суті, але я з ними теж взаємодію, вони теж на мене впливають.

Наприклад, я заходжу в якесь місце, а мені там неприємно, хоча зовні все чисто і симпатично. Це означає, що я вже взаємодію з Духом цього місця (з Сутністю цього простору). Чому мені неприємно в якомусь місці? Як саме на рівні відчуттів ми дізнаємося, що мені подобається і що мені не подобається? Ми це відчуваємо! І це і є наші взаємини з нематеріальним.

Дуже важливо зрозуміти: завжди, коли мені подобається чи не подобається хтось / щось, то у мене вже є взаємини з цим кимось / чимось; просто бувають різні інтенсивності їх прояву.

Глибина, інтенсивність відчуття взаємин може бути різна. Якщо я яку-небудь людину знаю, то у мене вже є думка (відчуття) відносно нього, і тоді він мені або подобається, або не подобається (зрозуміло, є і проміжні ступені: сильно подобається, трохи подобається і так далі).

Отже, те, як я ставлюся до якоїсь суті, людини, події, ідеї, явища — це і є мої взаємини, і вони бувають різного рівня, різної ієрархії.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотиша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 167 times, 1 visits today)