Суть і частковості. Суть одна, а частковостей багато.

Від admin

відчуття3Ми на досвіді знаємо, що є в Житті фундаментальне, і другорядне, що коментує головне. У тому числі й у взаєминах: є щось фундаментальне, і в порівнянні з цим, деталі (подробиці) вже не такі важливі. Наше завдання — навчитися відрізняти одне від іншого, навчитися бачити, виділяти Суть.

І ще, ми повинні розуміти, що у відносини ми вступаємо не тільки з людьми. Що таке взаємини? Взаємовідносини — це вплив («взаємна дія»), взаємний вплив. Всесвіт нескінченний, і в ньому нескінченна кількість об’єктів. Це означає, що у світобудові постійно присутня величезна кількість взаємодій (взаємних впливів); і відбуваються вони не хаотично, а під впливом Сил Ієрархії. І якісь з цих взаємодій виявляються пов’язаними зі мною.

Так що ж таке «взаємини» для мене? Це діапазон з усіх цих взаємних впливів у Всесвіті, що знаходяться в моєму оточенні, тобто відносини між мною і частиною всього навколишнього світу.

Ось це і є — «мої взаємини», взаємини зі світом. Тобто, ми розглядаємо «взаємини» не тільки в контексті відносин «чоловік-жінка», «батьки-діти», «начальник-підлеглий», «сусід-сусід» і так далі.

Я взаємодію і з Простором, з предметами в Просторі, і з суспільством в різних його проявах, з державою, з їжею, з повітрям, з якимись об’єктами / елементами в природі. Це все — теж мої взаємодії, і їх теж потрібно розглядати. Вони всі на мене дуже впливають!

Наприклад, якщо я неправильно взаємодію з їжею, то у мене будуть проблеми, як мінімум, в тілі. І хоча ми цього ще не знаємо, але Принципи взаємодії «людина-їжа» і Принципи взаємодії «чоловік-жінка» однакові у своїй суті!

Тому, коли ми говоримо «мої взаємини», то буде вкрай невірно розуміти їх лише як один прояв, у вигляді: «я і один якийсь чоловік».

Знайшовши ключі до взаємин «чоловік-і-жінка», ми починаємо розуміти взаємини і з їжею, і з дитиною, і з батьком, і з матір’ю, оскільки ці ключі універсальні.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотиша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 132 times, 1 visits today)