Антон Кузнєцов (Ведаврат) – Ведична нумерологія: перший і другий Принципи розподілу на 9 типів.

Від admin

З книги «Антон Кузнєцов (Ведаврат) –
Ведична нумерологія і її практичні застосування ».

 

Перше – фізичне – число людини: основний (перший) Принцип поділу людей на 9 типів

 

Одним з варіантів прояву Грах через Нумерологію (варіантів застосування нумерології) має бути перше розкладання людей на групи (типи) за первинною ступенню прояву тієї чи іншої з Грах в час народження людини, тобто фактично – вміння відрізняти людей за впливом Грахи або декількох Грах на вроджену природу індивідуальної людини. Причому цей поділ людей на 9 типів – це найвідоміше і поширене застосування нумерології.

 

Таку систематизацію можна обґрунтувати і реалізувати наступним чином. З власного досвіду ми знаємо, що існує два головних цикли, за якими живе все, і люди, і Природа. Це –
1) добовий цикл (сутки / «день») і
2) річний цикл (рік).
Очевидно, що на людину і на її природу (якості, характер) має найбільший вплив сукупність цих двох циклів. Другий цикл ‘рік’ вкладається 365 раз в перший цикл ‘добу’. Крім того, обидва ці цикли (добовий і річний) – обидва сонячні цикли (тобто вони засновані на Сонце – Сурʼї); а Місяць – Чандра – до них не має відношення. Далі, місяць (сонячний місяць) повинен призводити до того, що на протязі всієї його тривалості народжуються люди чимось схожі. Тільки для застосування цього потрібно точно зрозуміти, коли починаються сонячні місяці; і навряд чи це буде 1-е число календарного місяця григоріанського календаря. Далі, знаючи вищеописану Суть нумерології, ми розуміємо, що не тільки у всіх людей, що народилися в перебігу 1-го календарного місяця буде щось спільне, а й у людей, що народилися в 1-е число кожного місяця теж є підстави для прояву в них однієї Грахи (Сили).

 

Таким чином, зрозуміла дана класифікація (систематизація) всіх людей на типи в залежності від дати місяця (числа місяця). Щоб завершити цю класифікацію потрібно пам’ятати, що і Грах (фундаментальних Сил Життя) і Цифр – 9. Тому (після 9) 10 – це знову 1, а 11 – це знову 2, 12 – це знову 3 і так далі. Тобто 28 або 30 або 31 дат місяця (числа місяця) зводяться до 9, тобто слід ділити всіх людей на 9 типів (9 груп) за датою місяця їх народження, і Число Дня-Народження від 1 до 9 (тобто день місяця від 1 до 9) відповідає від 1-ї до 9-ї з дев’яти Грах (фундаментальних Сил Життя), які називаються Сурʼя, Чандра, Гуру, Шані, Мангала, Шукра, Буддха, Раху і Кету (які часто неточно називають дев’ять «планет »).

 

Такий основний Принцип поділу людей на 9 типів. Зазвичай цей тип людини називають «матеріальний» ( «тілесний», «фізичний», «physical»), а таке основне (первинне) Число людини називають «матеріальне Число людини» ( «тілесне Число», «фізичне Число», «Physical Number »). Так і стоїть його називати – «матеріальна Цифра людини» ( «Physical Number of person»).

 

Друге число людини: додатковий (другий) Принцип поділу людей на ще 9 типів

Тоді, далі, наступним варіантом прояви Грах через Нумерологію (застосування нумерології) повинна бути друге розкладання людей на групи (типи) по вторинному прояву тієї чи іншої з Грах в час народження людини. Цей підрозділ людей на ще 9 типів дає в комбінації 81 підтипів людей.

Два головних цикли, за якими живуть люди і живе Природа – це
1) добовий цикл ( «добу» / «сонячний день») і
2) річний цикл ( «сонячний рік»).
На людину і на її вроджену природу (її якості) впливає головним чином сукупність цих двох циклів. Другий цикл ‘рік’ вкладається 365 раз в перший цикл – в ‘добу’. Вказівка (відлік) «доби» / «сонячного дня» (тобто нумерацію діб / «днів») ми називаємо «датою» – «календарною датою», а обчислення дат ми називаємо «календарем». Тому другий Принцип поділу людей на ще 9 типів прив’язаний до використовуваного людьми календаря. І хоча зараз більшість людей використовує штучний і неприродний «григоріанський календар», проте ми живе по такому «календарю», і, отже, слід брати числа нумерації дат (числа дати народження) з цього неприродного календаря. У ньому для вказівки номера року використовується рахунок років від якоїсь точки відліку (від умовного «0-го року»), і тут просто виходить номер року по-порядку. А для вказівки дня використовується не номер дня в році, номер місяця (1/12 частини року) і номер дня в місяці (номер доби по-порядку від першої доби місяця). Отже, тут виходить не два числа – «номер-дня-в-році / номер-року» (типу як «117/2014» – 117-й день в 2014-му році, або 27 квітня 2014-го року), а три числа – «номер-дня-в-місяці / номер-місяця-в-році / номер-року» (типу як «27/4/2014» – 27-й день в 4-му місяці в 2014-му році) .

Отже, додатковому (другому) Принципі поділу людей як вихідні дані у нас є набір з трьох чисел «номер-дня / номер-місяця / номер-року» (типу як «27/4/2014»), який, як і в основному (першому) Принципі потрібно привести до одного числа, а потім спростити до фундаментальної цифри від 1 до 9, яка точно також буде вказувати одну з дев’яти Грах (фундаментальних Сил Життя). Тобто знову людей слід розділити на 9 типів, вже по «добі народження» ( «календарну дату народження»). Тобто дата народження зводиться до 9 цифр, і Число Дати Народження від 1 до 9 (тобто день місяця від 1 до 9) відповідає від 1-ї до 9-ї з дев’яти Грах (фундаментальних Сил Життя), які називаються Сурʼя, Чандра , Гуру, Шані, Мангала, Шукра, Буддха, Раху і Кету.

Такий другий Принцип поділу людей на ще 9 типів. Зазвичай таке допоміжне (вторинне) Число людини (цифру від 1 до 9) називають називають «Число Призначення» ( «Цифра Долі», «Число Подій Життя», «Destiny Number»), на відміну від «матеріального Числа людини». Так і будемо його називати – «Цифра Призначення людини» ( «Destiny Number of person»).

Поєднання (комбінація) першого і другого Принципів дає 81 (9 * 9 = 81) типів людей. Спочатку є більш загальні і більш первинні правила / рекомендації Ведичної нумерології на підставі першого Принципу для 9 типів людей (відповідних 9 Грах), а потім в кожному з цих 9 типів є уточнюючі і допоміжні правила / рекомендації для 9 підтипів людей (теж відповідних 9 Грах ).

Автор:
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)  Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
// книга «Ведична нумерологія і її практичні застосування»


Антон Кузнєцов (Ведаврат): семінар «Ведична Нумерологія – практичне використання»

Антон Кузнєцов (Ведаврат) – книга «Ведична нумерологія і її практичні застосування»


Книги Антона Кузнєцова (Ведаврата).
Щоб замовити книги Антона Кузнєцова – пишіть нам.

(Visited 108 times, 1 visits today)