Антон Кузнецов – «Курс відео-лекцій з Тантра-Джйотішу [Ведичної астрології]».

Від admin

logo-150x150Шановні читачі сайту www.uk-ua.vedavrat.org, а також всі ті хто вивчає Веди як джерело Принципів і Знань, практикує Йогу як технологію пізнання, й [не] професійно займається астрологією і просто допитливі люди, Школа Тантра-Джйотіша [Ведичної астрології] «Ведаврата» проводить регулярні трансляції лекцій про стародавню Ведичну науку Тантра-Джйотіш.

Це унікальна можливість доторкнутися до знання, яке пронизує всі сфери життєдіяльності людини і суспільства. Курс лекцій присвячений головним принципам і поняттям Тантра-Джйотіша, а також застосування цих знань в житті, для розвитку свого внутрішнього світу і навколишнього простору. Крім цього будуть розказані секрети побудови гармонійних стосунків у сім’ї і на роботі.

Всього курс складатиметься з близько п’ятнадцяти лекцій. Показ кожної нової лекції буде починатися в четвер і можливість подивитися / переглянути поточну (тижневу) триватиме тиждень, так що у Вас буде можливість в будь-який зручний час переглянути поточну лекцію. Про наступні теми і їх зміст (план) лекцій Ви будете знати з листів / розсилок, які наша команда буде відправляти заздалегідь.

Трансляція лекцій буде відбуваються з запису, але живий діалог між майстром і ведучим, а також Ваш особистий інтерес дозволить знайти відповіді на багато Ваших життєвих питань.

Так само, під час перегляду буде можливість поспілкуватися з людьми близькими по духу, поділиться своїми поглядами, знайти друзів, або задати своє особисте питання.

*** Антон-Кузнецов (Ведаврат) - майстер і вчитель Тантра-Джйотішу ***

На питання ведучого відповідає майстер Тантра-Джйотіша і фахівець з ведичних технологій Антон Кузнецов (Ведаврат).

Для прийняття участі в цьому заході необхідно ознайомиться з відео-інструкцією: http://dhanur.ved.bz/instructions
На сайті покроково будуть описані всі етапи реєстрації та отримання доступу.

 

Які теми будуть представлені в курсі відео-лекцій з Тантра-Джйотіша.

Джйотіш-лекція № 1.
Теми: основи Тантра-Джйотіша [Ведичної астрології], Грахи [планети], свобода волі (Свобода вибору) і зумовленість ( «доля»), зовнішній (матеріальний) і внутрішній (Духовний) світи, Бог/Дух, Упаї [підношення] / Яг’ї для Грах [Сил].

Джйотіш-лекція № 2.
Тема: Дні тижня, їх якості, як вони пов’язані з Грахами [Силами життя].

Джйотіш-лекція № 3.
Теми: Батько і діти з точки зору Тантра-Джйотіша [Ведичної астрології], принцип побудови систем / підприємств, Єдиноначальність і ієрархія, взаємини з організації / сім’ї.

Джйотіш-лекція № 4.
Тема: «Призначення»

Джйотіш-лекція № 5.
Теми: Як настрій покращувати; як позбавиться страху; урок практики для Духа (Духовної практики).

Джйотіш-лекція № 6.
Теми: Керівник / лідер і відповідальність. Користь і шкода демократії; користь і шкода диктатури. Чому «везе» і «не щастить», як це змінити. Ролі чоловіка і жінки. Як зміцнити силу волі.

Джйотіш-лекція № 7.
Теми: Зодіак, транзит планет (поточний рух Грах), транзит Шані, СадеСаті і коли він буває, які його результати, що таке Яг’я і як їх застосовувати.

Джйотіш-лекція № 8.
Теми: Положення Грах  [планет], Меша-Раші [знак Овен], діяльності та гроші, як їх витрачати і як не потрібно витрачати гроші.

Джйотіш-лекція № 9.
Теми: Гроші і їх кількість; чим визначається добробут (багатство) – долею або кармою або проходженням Призначення; як знайти і виконувати Призначення; чому мало грошей; кому дякувати, як дякувати; сім’я як структура, глава сім’ї, рівень багатства сім’ї, джерела багатства сім’ї; як впливають діти на «потік грошей»; діти підсилюють або послаблюють сім’ю, для чого потрібні діти.

Джйотіш-лекція № 10.
Теми: Що сильніше – доля чи воля людини (Свобода вибору)? Як знайти своє Призначення? Як змінити долю і чи потрібно це робити? Як обходити перешкоди і як їх не зустрічати?

Джйотіш-лекція № 11.
Теми: Гуни з точки зору Джйотіша; варни (стани людей, «касти»); вплив затемнень на людей; як створювати організації, як робити (організовувати) проекти; що надихає, як залучати людей.

Джйотіш-лекція № 12.
Тема: Три варіанти ( «моделі») побудови сучасної сім’ї.

Джйотіш-лекція № 13.
Теми: Які рекомендації по використанню/розподілу часу (Time Management, Управління часом) з точки зору Тантра-Джйотіша; як правильно виробити пріоритети в справах і в використанні часу; Призначення людини в контексті розподілу часу, Призначення і Тайм-менеджмент; слідування Призначенню як досконалий спосіб «управління часом» (розподілу часу на справи / завдання).

Джйотіш-лекція № 14.
Теми: Практичне застосування Тантра-Джйотішу в житті: чи можна замість проходження своєму Призначенню / Духу просто бути “пробудженим” і жити “спонтанно правильно”?

https://uk-ua.vedavrat.org – школа Тантра-Джйотішу «Ведаврата».
http://dhanur.ved.bz/ – «Школа Ведаврата» – навчально-дослідницький центр.
► Підписатися на наш YouTube-канал: http://www.youtube.com/user/Vedavrat
► Наша сторінка на Facebook: http://facebook.com/Vedavrata.Tantra.Jyotish.Ukraine.n.Anton.Kuznetsov
► Наша сторінка на Google+: http://plus.google.com/communities/105978517555875016497
► Наша сторінка на Twitter: http://twitter.com/vedavrata

.
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнецов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотішу

(Visited 135 times, 1 visits today)