Лекція і презентація книг Антона Кузнецова Тантра-Джйотіш + Ведична астрологія. Хмельницький, Київ, Одеса, Черкаси, Харків, Дніпро, Миколаїв, Вознесенськ.

Від adm-ua
««« ТантраДжйотіш ШколаВедаврата АнтінКузнецов — Школа Тантра-Джйотіш Ведаврата — Антін Михайлович Кузнецов »»»

Антон Кузнецов — презентація своїх книг і лекції —
“Ведична астрологія і Тантра-Джйотіш”

Астрологія Ведична – що це: давні знання, розвага, мистецтво, лженаука, спосіб “обдурення” людей, суб’єктивна наука чи система знань про Закони природи і Принципи світобудови?

Ви хочете дізнатися правильну відповідь?

А також дізнатися, як Принципи Ведичної Астрології пов’язані з древніми Принципами Роду (Бога) і Законами Природи, які знали наші предки, які жили під час Трипільської цивілізації ?

Тоді приходьте на відкриту лекцію Антона Кузнецова про Ведичної астрології — Джйотіш в місті Хмельницький.

* Антон Михайлович Кузнецов - майстер і вчитель Тантра-Джйотішу та Ведичної Астрології - Школа Ведаврата ***Антон Кузнецов – ведичний астролог з 25-річним стажем (займається Джйотішем з 1998 року, навчає з 2011 року), перекладач і співавтор багатьох книг з Ведичної астрології, автор чотирьох книг по Джйотішу і Тантра-Джйотішу, навчався в Індії (Карнатака, УттараКханд, АндхраПрадеш) і Великобританії (Лондон), засновник власної Школи “Ведаврата“, автор унікальних методів дослідження / навчання в Ведичної астрології, творець великого діапазону авторських семінарів та курсів (в тому числі на теми взаємовідносин, Призначення і професійного вибору (“орієнтації”), виховання дітей, освіти, Джйотішу і нумерології, Тантри, ШріВід’ї), мандрівник, багаторазово відвідував Індію, де зустрічався з відомими ведичними астрологами, в тому числі з Г.Ч.Шармой, С.Ратхом, Амарешварой Мішрою, публіцист, активіст, громадський діяч, батько численної родини.

Під час Лекції пройде Презентація книг А. Кузнецова по Тантра-Джйотішу, авторська Зустріч з читачами, також буде проведено Урок від Майстра (семінар “майстер-клас”) щодо практичного застосування принципів і технологій Джйотішу у повсякденному житті, знаходження ключів для відповідей на питання, розв’язання проблем в таких сферах життя як відносини, розуміння свого Призначення, взаємини Чоловік – жінка, Отці – діти, вибір професії / освіти, тощо.

Крім того, буде зроблено аналіз карти народження одного з учасників семінару як практичні приклади.

~~~

Тривалість: 4 години (лекція, презентація, семінар + чаювання та спілкування).
Міста проведення: Хмельницький, Київ, Одеса, Черкаси, Харків, Дніпро, Миколаїв, Вознесенськ та інші. 
Реєстрація обов’язкова.

*** Антон Кузнецов - книги о знаннях життя, о Принципах і технологіях Тантра-Джйотішу ***

.

(Visited 342 times, 1 visits today)