Чиї діти? Батька чи матері? Хто за дітей ВІДПОВІДАЄ? Хто ВИХОВУЄ дітей?

Від admin

Чиї діти? Батька чи матері? Хто за них відповідає?
Хто їх виховує? (не годує, а вчить і формує)

Якщо для когось тіло головне (тобто для матеріалістів), тоді діти як-би «належать матері» … Але насправді для духовних людей (для «ідеалістів”, не матеріалістів) зрозуміло, що чоловік дає дітям Дух / «душу »(тобто силу Рода), а жінка лише матерію (тіло), тобто чоловік одухотворяє, оживляє матерію. І Дух / «душа» (Род) важливіше, ніж тіло (матерія). Просто зараз час матеріалізму, у наш час Дух (Суть) або не помічають, або ігнорують …

Більше того, жінка не може виховати дітей, навіть своїх, а чоловік може виховати дітей, навіть чужих. Жінки лише можуть годувати, допомагати, намагатися оберігати, читати нотації, і навіть тримати на утриманні дітей до старості, але діти при цьому не виховуються (не «насичуються»), не хочуть слухати жінку, вона не авторитет. А сильний чоловік — це авторитет, і для своїх дітей, і навіть для чужих, він їх виховує («насичує» знаннями, розумінням принципів і розумінням життя, формує, дає усвідомлення як жити і що робити), діти слухають сильного чоловіка, сильний чоловік — це авторитет.

У цьому матеріальному світі Дух може діяти тільки в матеріальному тілі. Без матерії (тіла) Дух просто Дух. І навпаки, матерія без Духа мертва. «Сконав» означає тіло померло, але Дух живий, просто залишив тіло, матерію.

Оскільки Дух не може сам матеріалізуватися, то Дух оживляє, одухотворює матерію. Тому є Небо і Земля, Чоловік і Жінка, Дух і Природа, Пуруша і Пракріті (Шакті), Батько і Мати …

Найважливіше для кожного з нас — це вибір, що головне для мене? І це — питання світогляду, найважливіший життєвий вибір. Що первинне для мене — Дух або Матерія?

Особисто для мене первинний Дух. Тому я виходжу з того, що Дух оживляє, одухотворяє, творить Матерію. І тому для мене діти належать Чоловікові (Роду / Богу), а не Жінці (Природі / матерії). Для когось первинна матерія, тіло, Природа. Тоді та людина — матеріаліст. Тоді для таких людей діти належать матері.

Належати двом неможливо, тобто, відповідальність не можна розділити, відповідає завжди тільки хтось один (якщо «відповідають двоє», то ніхто не відповідає), у тому числі і за дітей.
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 124 times, 1 visits today)