На чому ґрунтується вибір свого чоловіка жінкою?

Від admin

Як і за яких підстав жінка вибирає чоловіка?
Чи важливо жінці розуміти, на чому ґрунтується її вибір?

выборМатеріально забезпечені чоловіки привабливі для жінок, особливо в сучасному суспільстві. Але жінці слід віддавати собі звіт, що вона в цьому випадку йде за Силою грошей чоловіка, а не за самим Чоловіком, не за його Духом або особистістю. Якщо вона це усвідомлює, і її це влаштовує, то вона має можливість так чинити, особливо якщо її батько (глава її Рода) не заперечує. Крім того, жінка може піти, наприклад, за силою розуму чоловіка, за силою гумору (його «почуттям гумору»), за його тілом або за сексуальними задоволеннями з ним, і так далі. Хоча у чоловіка є різні якості й гідності, зазвичай жінка в цілому йде за чимось одним головним; тобто жінка знаходить в чоловіку якусь головну і найважливішу гідність для себе, і поки вона її відчуває, вона схильна йти за цим, обраним нею, чоловіком.

Отже, Сили (гідності) чоловіка можуть бути різними — зовнішність, багатство, що-небудь інше, але для жінки головний пріоритет — це щось одне. І жінці слід усвідомлено, і якомога раніше зрозуміти на чому ґрунтується її вибір.

Приміром, жінка думає, що в житті для неї важливі і відносини («почуття», «любов»), і гроші (матеріальне благополуччя). Зазвичай їй важко вибрати що-небудь одне, зазвичай хочеться «всього і оразу». Однак, хоча це і складно, необхідно все-таки розставити пріоритети («що в цьому чоловікові головне для мене?»). І чим раніше, тим краще! У житті обов’язково виникатимуть такі ситуації, коли потрібно буде вибирати (грубо кажучи, постійно будуть «пропадати» то гроші чоловіки, то почуття до чоловіка — і потрібно буде постійно приймати рішення), таки вибирати все-одно доведеться.

Отже, якщо жінка відразу змогла «розставити для себе пріоритети» (тобто, вона знає — навіщо їй потрібен саме цей чоловік, за чим саме вона йде, за якою його Силою), тоді вона не тільки буде завжди звертати увагу на цю Силу чоловіка , відчувати її і отримувати задоволення і щастя від неї, але і ця головна Сила її чоловіка (головне достоїнство її чоловіка) завжди буде давати жінці визначеність і стабільність в житті, в тому числі і у відносинах, ясність майбутнього і відсутність сумнівів.

Щоб було зрозуміліше, що чи як зазвичай жінка відчуває головне достоїнство свого чоловіка, можна сказати, що часто жінка називає це як «Відповідальність» або «Порядність» або «Внутрішній стрижень» або «Сила Духу» або «Честь і гідність».

Зрозуміло, життя різноманітне і багатогранне, і жінка може відчувати, що її одночасно залучають різні якості / Сили в чоловіку (а, власне, як і в будь-якій людині, особистості, за якою вона готова йти), але якась з цих сторін чоловіка все-таки повинна бути визначена, як головна!

Не секрет, що наш світ швидкоплинний і мінливий, і, рано чи пізно, в людині або в життєвих обставинах щось поміняється, і ось тоді тим відносинам, в яких головна Рушійна Сила визначена, буде вистояти набагато простіше, такі відношенні більш стабільні та довгострокові. Адже, якщо другорядні «переваги» / гідності будуть зникати, то жінка буде продовжувати йти за чоловіком, поки не зникне в ньому та, головна Сила, за якою вона йде (а якщо ця Сила — Дух чоловіка, то вона ніколи не зникне !, навіть якщо Дух чоловіка залишить тіло).

Ну, а якщо зникне головна Сила чоловіка для цієї жінки або жінка просто перестане бути чутливою до цієї Силі чоловіка, то, вочевидь, жінка перестане йти за ним; і, значить, або розлучиться з ним, або не розлучиться, але буде жити заради іншої Сили — заради бізнесу, творчості, Сили іншого чоловіка, Сили грошей, Сили задоволень і так далі.

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 244 times, 1 visits today)