Антін Кузнецов — Сила Призначення, поклик і доля.

життяАнтон Михайлович Кузнецов: семінар «Сила Призначення»

Дізнатися своє Призначення — це просто. І тому важко.

Я природно усвідомлюю, що я повинен робити в моєму житті те, що залишить після мене добру пам’ять в спогадах людей і добрий, теплий слід в оточенні. Втім, соціум прагне від мене іншого. Суспільство пропонує мені лише на вибір одну з професій. І як тоді мені знайти діяльність або справу, що я міг би виконувати з Натхненням, тобто діяти згідно з Призначенням?

Така моя висока потреба є також і у кожної людини. Але при цьому, людина хоче щоб її Заняття не тільки приносило їй Натхнення, але й призводило, забезпечувало матеріальні результати (дохід, гроші). Виходить що є два суперечливих бажання: з одного боку — моє Натхнення, з іншого боку — успіх моєї діяльності в суспільстві. Як поєднувати ці чинники?

На семінарі “Призначення” ми досліджуємо способи, щоб найкращим чином досягти максимального поєднання двох рушійних сил: індивідуальної внутрішньої суті людини і соціального зовнішнього запиту в досягненні матеріального фінансового успіху.

Хто я? Для чого я живу? Яка Мета мого життя?
Ким мені бути? Що робити? Чим мені займатися?
Які три види Призначення бувають?
У кого мені питати про моє призначення?
Як мені жити за Призначенням, Натхненно?

Адже Силу Призначення можна відчути в собі! Крім того є допоміжні Сили (явища), які нагадують мені про призначення і допомагають знайти його, відчути, усвідомити.

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша ВедавратаАнтін Михйалович Кузнєцов 
Експерт і майстер Тантра-Джйотішу

 

Відео-запис семінару Антона Кузнєцова «Три види Призначення, і ключі до них»

Придбати відео- і аудіо-записи семінарів Антона Кузнєцова.
Записатися на «живі» семінари та лекції.

 

(Visited 260 times, 1 visits today)