Як застосовувати Джйотіш без карти народження / Грах або з чого почати вивчення?

Від admin

* Тантра-Джйотиш - Грахи, Сили життя, планети у людині | tantra-jyotish-grahas-in-man ***Все залежить від того, чого ви хочете досягти і як застосовувати Джйотіш у своєму житті.

Якщо ви не плануєте вивчати карту народження, не хочете бути глибоким фахівцем, який робить складні розрахунки, аналізує карти, дає передбачення, то краще всього почати своє знайомство з Джйотіш (ведичною астрологією) з вивчення семи Грах (Сил, «планет »). Причому, Тантра-Джйотіш — це така наука, яку найефективніше вивчати не за письмовими джерелами, а на власному, особистому досвіді. На лекціях і семінарах, які веду я і мій Учитель — Олег Бокачов, можна отримати саме такий, живий досвід всіх семи Грах. Тобто, не просто познайомитися з ними, а відчути, пережити в собі їх силу і якості.

Якщо у вас немає можливості відвідати наші семінари, тоді я можу порадити прочитати книги Олега Бокачова, в яких він у тому числі дуже докладно описує дві головні Сили: Сур’ю і Чандру.

Можна також послухати відео-записи моїх семінарів. Наприклад, 12-годинний семінар «9 Грах в Джйотіш». Там же я даю і вправи для отримання досвіду кожної Грахи.

Коли людина отримує досвід Грах, він розуміє, що Джйотіш — це жива наука, яка розглядає не якесь правило, концепцію або набір інформації, а реальні Сили життя. Вона розуміє як розрізняти їх, взаємодіяти з ними, отримувати їх силу і підтримку. Навчившись бачити ці Сили навколо себе, людина починає по-іншому сприймати дійсність, вона вже інакше оцінює події та явища в своєму житті. У кожної речі чи події їй стає видно не тільки зовнішню, проявлену ​​складову, але і більш глибоку, фундаментальну її суть.

Тепер людина, стикаючись з якими-небудь явищами: природними або соціальними, структурами або організаціями, бачить у всьому прояви цих Сил. Вона починає розуміти, як працюють будь-які системи, як влаштовані держава, бізнес, сім’я, природні явища. Тобто, з’являється розуміння глибоких принципів, які стоять за всім, що існує у всесвіті.

Тому, з вивчення семи основних Сил (Грах) найкраще і починати знайомство з Тантра-Джйотішем. До того ж, це дуже практично.

Отже, Джйотіш я не раджу починати вивчати з інтерпретації карти народження. Тобто, є ймовірність того, що людина зможе настільки сильно розвинути свій інтелект, щоб запам’ятати величезну кількість комбінацій і їх значення. І її навчання Джйотіша тоді буде виглядати приблизно так: “Ось це — Сур’я, це — Чандра. При такому положенні, будуть такі-то результати “. Даний метод, звичайно, має право на існування, але він занадто важкий для освоєння і, тому ризикований відносно помилок. Адже, яким би сильним не був інтелект, він не може володіти повною інформацією, він недосконалий, і йому властиво помилятися.

Йдучи же шляхом Тантра-Джйотіша, людина опановує не інформацією, а Знанням. І тоді вона вже сама зможе розібратися, що, наприклад, при присутності якоїсь Грахи (планети) в даній Бхаві (будинку), ця сфера життя буде наділена відповідними якостями. Тобто, якостями — живої, реальної Сили. І людині вже не потрібен багаж інтелектуального знання, вона буде просто відчувати цю Силу і зможе сама легко дати їй визначення і описати її прояви в житті.

(Visited 152 times, 1 visits today)