«Чи потрібно жінці розраховувати сприятливий час для зачаття дитини?»

Від admin

zachatieВ житті людини є багато подій, які їй здаються важливими, але не всі з них є такими насправді. Згідно Джйотіша головними подіями в житті жінки є вступ у шлюб і народження дітей. Тому, для жінки необхідно обов’язково розраховувати Мухурту, тобто сприятливий час, для одруження і для зачаття дитини. І важливість цього слід розуміти не тільки жінці, але й чоловікові.

Чому саме ці дві Мухурти найбільш важливі, а не, скажімо, переїзд, купівля будинку, або початок навчання? Тому, що в жінки життя поділена на дві основні частини. Перехід з одного періоду життя в іншій відбувається в момент її заміжжя. І тут, природно, необхідно вибрати найбільш сприятливий початок для цього нового життєвого циклу. Про які переходи йде мова? Жінка за своєю природою має завжди перебувати під захистом чоловіка, тоді вона відчуває безпеку, гармонію світу, вона фізично здорова. До шлюбу її опікає батько, вона знаходиться під його заступництвом. З моменту вступу в шлюб — її захищає чоловік. Тому шлюб — це переломний момент, коли жінка йде з-під захисту батька, під захист чоловіка.

Інше, з найбільш істотних подій у житті жінки, це — народження її дітей. І тут теж повинен бути вибраний найбільш сприятливий час. Але, якщо на момент народження дитини ми не можемо істотно вплинути, то розрахувати сприятливий час для зачаття цілком можливо. З погляду Джйотіша, якщо дитина зачата або народжується під час затемнень або інших яких-небудь негативних подій, періодів: сутінків, сходу, заходу, то це не дуже добре, це може несприятливо позначитися на її житті, здоров’ї. Мухурта, в даному випадку, допоможе уникнути можливих неприємностей.

Більше того, Мухурта для зачаття дитини важливіше, ніж сприятливі періоди на зачаття, підібрані по картах народження подружжя! І навіть, у тому випадку, коли по картах у пари проходить несприятливий період, але чоловік і жінка, дуже хочуть дітей, і зроблять все правильно, то у них обов’язково народиться здоровий малюк. І вони, завдяки власній волі, власним зусиллям, подолають цю несприятливість. А Мухурта їм у цьому дуже допоможе, і надасть сильний благотворний вплив на народження дитини і на все її подальше життя.

(Visited 146 times, 1 visits today)