Антон Кузнецов: базовий семінар «9 Грах — 9 Сил життя» (дев’ять планет).

Від admin

Коли молодий спеціаліст приходить на виробництво, перше, що він чує — забудь все, чому тебе вчили раніше, в реальному житті будеш все дізнаватися заново.

Всі ми щось чули про астрологію, планети, їх властивості та характеристики … Багато хто знає які риси притаманні Венері, і чим Марс відрізняється від Юпітера … Але прослухавши семінар «9 Грах — 9 Сил життя» ви зрозумієте, що виявляється досі Ви нічого про них не знали (не усвідомлювали)! І весь Ваш «інтелектуальний багаж» (накопичена інформація) не має нічого спільного з досвідом і усвідомленням цих Сил; а значить «астрологічні відомості» про астрологію у Вашій пам’яті реально не пов’язані життям! А отже — це мало практично і непридатне для вирішення проблем, знаходження відповідей на питання і прийняття вибору в житті.

***

До астролога звертаються щоб дізнатися причини того, що відбувається і вирішити проблему

Коли до «інтелектуального астролога» (тобто що накопичив багато астрологічної інформації) звертаються з проханням про допомогу — пояснити суть і причину того, що відбувається, дати чітку пораду, допомогти вирішити конкретну проблему і так далі, то найчастіше він просто говорить, що це «все зумовлено»,  «просто у Вас йде такий період життя», «Вам це судилося ‘за кармою’», «таке життя, і потрібно просто ‘змінити своє ставлення до ситуації’ …», «треба не піддаватися емоціям і діяти за логікою» тощо … Тобто «освічений ведичний астролог» добре запам’ятав про існування ‘закону карми’ і «прикривається» ним; тому всі свої відповіді буде зводити до фраз типу «Вам так дано за Вашою кармою» або «Ви самі це заслужили в минулих життях», але реальної та ефективної допомоги він дати не може, тому що він вважає Грахи «планетами» і думає, що «планети» просто показують на зумовленість, яка сформульована в «древніх розумних книгах» у вигляді «комбінацій планет в карті народження» та їх невідворотних інтерпретацій.

Астролог-інтелектуал дасть Вам раду «опрацювати свою карму» або «опрацювати плани свого буття» або «опрацювати свої взаємини з цією людиною» або «прийняти ситуацію» або «дозволяти цьому бути» або «розвивати в собі божественну любов» або навіть «почистити чакри / ауру»… 🙁 Очевидно, що користі від таких рад немає ніякої, зате можна не нести ніякої відповідальність за свої конкретні рекомендації та поради, як і за життя людини, яку він консультує, і такі фрази звучать красиво, та й це буде вважатися «допомогою в ‘духовному розвитку’ … » і можна говорити «я — духовна людина і займаюся духовною астрологією».

Зрозуміло, легше не брати на себе відповідальність. Але тоді на підставі якої Сили (від імені якої Сили) даються консультації та поради? І при цьому в чому сила астролога?

Грахи — Закони життя, керуючі всім, у тому числі і життям людини

Причина в тому, що такі поширені «астрологи-інформатори» не знають — не усвідомлюють і не розуміють, що Грахи — це не якісь там «планети», а реальні і конкретні Сили життя, які керують усім у всесвіті, тобто Грахи — це Закони життя, під управлінням яких все відбувається, у тому числі і в житті людини.

Якщо розуміти, усвідомлювати (знати) і сприймати (мати досвід) Грахи як Закономірності / Принципи життя, то можна пояснити сутнісні причини подій у житті людини і його відчуттів від них, вказати в чому суть вчинків людини та їх дійсних наслідків, допомогти порадами та рекомендаціями — як зрозуміти і виправити свою помилку, яке рішення прийняти, як знайти відповідь на важливе питання, що зробити для вирішення проблеми або ситуації. І при цьому майстер (консультант-професіонал), що знає Грахи, може нести відповідальність за свої висновки і рекомендації, за їх вплив на життя людини, яку він консультує, за життя того, хто звернувся за допомогою.

Це велика відповідальність. Але в ній — велика Сила Грах і сила астролога-майстра.

 

***

* Тантра-Джйотиш - Грахи, Сили життя, планети у людині | tantra-jyotish-grahas-in-man ***Антон Кузнецов: семінар “9 Грах | Сил життя | планет”

На семінарі Антона Кузнєцова «Дев’ять Грах — Дев’ять Сил життя» Ви:

  • зможете відчути Сили — Грахи, «планети»;
  • навчитеся самі визначати їх у Вашому повсякденному житті;
  • зрозумієте, як можна співпрацювати з ними;
  • зможете використовувати Знання для поліпшення взаємин з усім навколишнім світом, більш ефективного досягнення своєї життєвої Мети.

Відчувши, а не інтелектуально дізнавшись кожну Граху (Силу життя, «планету»), Ви вже не зможете забути ту чи іншу її властивість! Навпаки, тепер, постійно зустрічаючи і впізнаючи їх у своєму оточенні, Ви будете самостійно все більше розширювати реальне знання Сил Життя. А правильно використовуючи його для покращення якості свого життя.

________________________________

Придбати відео- і аудіо-записи семінару «9 Грах — 9 Сил життя» і записатися
на «живі» семінари та вебінари, можна написавши нам за адресою: ved@ved.bz

_____________________________

Відгуки про семінар «9 Грах — 9 Сил життя»

“””
Ольга Рукіна

дуже круто ведете лекції. переглянула кілька відео, подобається.

“””

lubamm

Світлого дня, Антон! Прийміть мої поклони і нескінченну подяку за Ваші лекції і семінари. Неймовірна щирість їх і наповненість глибинним змістом … Ваше розуміння Грах, що виходить із Серця, воістину проникає в серця тих, хто вас слухає …

“””

Keera723

Антон, спасибі вам величезне за таке докладне роз’яснення понять, які здавалося б вже знайомі. Дуже детальне розкриття теми. Дякуємо!

“””

2075julia

Все правильно та корисно. Чекаємо продовження.

“””

Олексій Копиш

Просто відмінна лекція! Ще дивлюся, але стиль, логічна нитка бесіди, просто і дохідливо все … Лектор молодець! (: Ще і взяв на себе відповідальність за знання … і відразу відчувається сила в словах … схоже на те, ніби слухаєш правителя якоїсь далекої і невідомої, але явно непоганої країни… (:

Взагалі, поважаю!

“””

Alesya1990

Дякуємо!

“””

Leonid Anikeev

Відмінний семінар. Спасибі, Антон.

“””

2075julia

Кілька років вивчення літератури не дали стільки, скільки Ваш семінар. Слова безмірною подяки.

“””

Дмитро Первосвет

ХОРОША ЛЕКЦІЯ !

“””

Galina Medvedeva

Спасибі, Антон! Мені дуже подобається Ваш стиль ведення семінару — спокійний, вдумливий, і ось цей підхід — поки сам не відчуєш, не усвідомиш. Вправи прекрасні! 🙂
“””

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша ВедавратаАвтор семінару: Антон Кузнецов (Ведаврат),
майстер і вчитель науки Джйотіш [Ведична астрологія],
засновник Школи Тантра-Джйотіш «Ведаврата»

(Visited 181 times, 1 visits today)